Achthovenerweg 39a  |  2351 AX  |  Leiderdorp info@vsmsloopwerken.nl +31 (0)71 30 30 500

Circulaire bouwmaterialen en elementen

Bouwmaterialen verdienen een tweede leven.

Wij zijn een grote voorstander van een circulaire economie. In een circulaire economie stappen we af van de lijn ‘produceren, consumeren en daarna weggooien’, we maken de cirkel rond.

De bouwindustrie is een van de meest vervuilende industrie. Door gebruik te maken van circulaire bouwmaterialen en elementen kan veel vooruitgang worden geboekt, zo sparen we behalve onze grondstoffen ook het milieu, verminderen we onze CO2-uitstoot en stimuleren we innovatie, nieuwe bedrijvigheid en werkgelegenheid.

Circulaire bouwmaterialen en elementen:

Wij hebben ons gespecialiseerd in de verkoop en bemiddeling van circulaire bouwmaterialen en elementen. Onze uitdaging is hierbij om een voldoende voorraad te hebben. Dit doen wij door de bouwmaterialen en elementen welke vrijkomen bij duurzame en circulaire sloopprojecten met behoud van waarden te demonteren en op te slaan.

Door recycling, refurbishment of het direct hoogwaardig hergebruik, geeft u uw project een unieke en duurzame meerwaarde.

Wij hebben een continue aanvoer afkomstig van onze sloopprojecten. Zoekt u iets speciaals? dan kunt u tijdens kantoortijden telefonisch contact opnemen met ons bedrijfsbureau of gebruikmaken van ons contactformulier

Wij hebben op voorraad dakbedekkingsmaterialen, binnen- en buitendeuren, verhardingsmaterialen en div. houtproducten

  

"Wij maken van iedere sloopproject een maatschappelijk verantwoord project"

Wilt u meer weten?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op