Achthovenerweg 39a  |  2351 AX  |  Leiderdorp info@vsmsloopwerken.nl +31 (0)71 30 30 500

ZANDVLIET COLLEGE TE DEN HAAG

Wij hebben van Stichting Lucas Onderwijs de mooie opdracht gekregen voor de asbestverwijdering en duurzame totaalsloop van het Zandvliet College aan de Bezuidenhoutseweg 40 te Den Haag.

Op de huidige locatie zal na de sloop nieuwbouw plaatsvinden, tijdens de sloop- en nieuwbouw is de school tijdelijk verhuisd naar een voormalig pand van het ministerie van Economische Zaken aan de overzijde van de Bezuidenhoutseweg.

Tijdens het aanbestedingsproces heeft de opdrachtgever een selectie gehouden op basis van duurzaamheid, deskundigheid en ervaring ten aanzien van asbestverwijdering en duurzame totaalsloop van binnenstedelijke totaalsloop projecten waarbij logistiek en de aanwezigheid van belendingen en kelders van doorslaggevende betekenis waren. Hierbij kwamen wij als beste uit de selectie.

Een omvangrijke en complexe asbestsanering en duurzame totaalsloop in het drukke stadsdeel Haagse Hout, waarbij nadrukkelijk gelet wordt op duurzaamheid, logistiek en het voorkomen van overlast voor de omwonenden.

Projectgegevens:

  • Soort werk: asbestverwijdering en duurzame totaalsloop.
  • Bebouwing: 6.100 m2 BVO.
  • Projectduur: vijf maanden.

Opdrachtgever:
Stichting Lucas Onderwijs


Wilt u meer weten?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op