Achthovenerweg 39a  |  2351 AX  |  Leiderdorp info@vsmsloopwerken.nl +31 (0)71 30 30 500

7 GEBOUWEN DE BILT

Wij hebben van Gemeente De Bilt de mooie opdracht verworven voor de asbest- en chroom-6 verwijdering en de circulaire totaalsloop van 7 gemeentelijke gebouwen in de gemeente De Bilt.

Projectlocaties in volgorde van uitvoering:

  • Voormalige schoolgebouw aan de Groenekanseweg 32 te Groenekan;
  • Voormalige schoolgebouw aan de Aeolusweg 14 te De Bilt;
  • Voormalige zwembad aan de Oude Brandenburgerweg 67 te Bilthoven;
  • Voormalige schoolgebouw aan de Gregoriuslaan 10 te Bilthoven;
  • Voormalige Jeu de Boules-gebouw aan de Blauwkapelseweg 15 te De Bilt;
  • Voormalige schoolgebouw aan de Jasmijnstraat 6a te De Bilt;
  • Voormalige schoolgebouw aan de Beatrixlaan 1 te Bilthoven.


van links naar rechts: S. Bazuin, E. Zaal en A. Werkmeester

Verificatieverklaring Circulair Sloopproject

Vrijdag 6 mei 2022 heeft de heer A. Werkmeester commercieel directeur van Normec Certification (Certificerende Instelling) onder bijzijn van de heer S. Bazuin projectleider van de gemeente De Bilt op de voormalige zwembadlocatie gelegen aan de Oude Brandenburgerweg de Verificatieverklaring Circulair Sloopproject aan de heer E. Zaal uitvoerder van VSM Sloopwerken B.V. uitgereikt.

Zeven gemeentelijke gebouwen

De heer A. Werkmeester gaf nog maar eens de complexiteit van dit circulaire sloopproject aan, niet één maar zeven gemeentelijke gebouwen in de gemeente De Bilt veilig en succesvol circulair gesloopt “mijn complimenten”.

Trots

De heer E. Zaal zei trots te zijn de circulaire ambities te hebben waargemaakt en dat VSM Sloopwerken B.V. dit circulaire sloopproject mede succesvol heeft kunnen uitvoeren door onze circulaire ketenpartners en benadrukte de zeer goede samenwerking met de heren S. Bazuin en B. Koster van de gemeente De Bilt.

Goede samenwerking

De heer S. Bazuin erkende de zeer goede samenwerking, VSM Sloopwerken B.V. heeft de gebouwen met oog voor de omgeving gecontroleerd en veilig gesloopt en hebben de gemeentelijk circulaire ambities zondermeer waargemaakt.

Kijkdagen

Naast onze circulaire ketenpartners hebben wij om hoogwaardig hergebruik extra te stimuleren kijkdagen georganiseerd in de gemeentelijke gebouwen voor bewoners en geïnteresseerde vanuit de gemeente De Bilt.

De hierbij aangewezen bouwmaterialen en elementen zijn tegen een kleine vergoeding door ons gedemonteerd en verstrekt aan de bewoners en geïnteresseerde. De opbrengsten van deze kijkdagen zijn overgemaakt aan de Lions Club De Bilt-Bilthoven, welke dit bedrag weer hebben verdubbeld en gedoneerd aan de voedselbank.

Opdrachtgever: 
Gemeente De Bilt
Meer projecten?

Meer weten? Klik op meer projecten

Wilt u meer weten?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op