Achthovenerweg 39a  |  2351 AX  |  Leiderdorp info@vsmsloopwerken.nl +31 (0)71 30 30 500

Graydon

Financieel gezond

VSM Sloopwerken B.V. heeft een 'Financieel gezond award' ontvangen van Graydon. Dit betekent dat VSM Sloopwerken B.V. tot de top behoort van financieel gezonde bedrijven in de branche. In tijden van financiële onzekerheid is het belangrijk te weten met wie men zaken doet, zodat bedrijven verantwoord kunnen samenwerken.

Strenge criteria 
Niet iedereen ontvangt zomaar een award. Slechts 60.000 (3%) van alle Nederlandse bedrijven hebben hun financiën echt op orde. Zij voldoen aan de strenge voorwaarden om zich 'financieel gezond' te kunnen noemen (AAA tot A credit rating), in combinatie met een goede financiële transparantie. Graydon bewaakt de criteria dagelijks.

Er is dus een aantal strikte voorwaarden waaraan een organisatie continu aan moet voldoen om in aanmerking te blijven voor een award. Zo moet een bedrijf een positief kredietadvies krijgen en mag er een minimale kans op wanbetaling zijn. Dit oordeel is gebaseerd op een mix van factoren zoals omzetcijfers, jaarcijfers en het betaalgedrag. Informatie afkomstig uit de Graydon database, die dagelijks wordt onderhouden, zodat zakenrelaties verzekerd zijn van de meest complete en actuele gegevens.

Wilt u meer weten?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op